Overwatch on algusest peale rõhku pannud meeskonnatööle – teose erinevad mängulaadid nõuavad ühel või teisel moel mängijate omavahelisele sünergiale keskendumist. Tundub, et see võib peagi tahaplaanile jääda.

Nimelt lisanduvad Overwatchi peagi Deathmatch ja Team Deathmatch mängulaadid. Nagu kõikidest teistest tulistamismängudest tuttavatele laadidele kombeks, jagatakse nendes punkte vaid vastasmeeskonna liikmete eluküünalde kustutamise eest ning igasugused kontrollpunktide vallutamised ning objektide transportimised on olematud probleemid. Esimene neist, Deathmatch, paneb kõik mängijad omavahel võistlema, teine on aga (nagu nimestki eeldada võib) tiimidepõhine. Mängulaadid on juba praegu arvuti PTR testversioonis mängitavad, muude kasutajateni jõuavad need tulevikus.

Koos mängulaadidega tuleb Deathmatchi tarbeks ka üks uus kaart, mis kannab nime  Château Guillard. On siiski oluline ära märkida, et uued mängulaadid ei asenda vanu ning Quick Play ja Ranked Play jäävad kasutama vanu, juba tuttavaid laade.