fbpx

Tänavune gamescom on juba tuure kogumas. Microsoft tegi enda ülekandega avapaugu, näidates uusi treilereid ning paljastades saladusekatet ka paarilt huvitavalt Xbox One konsooliversioonilt.

Project Scorpio elab edasi!

Xbox One X sai endale nime alles selle aasta E3 raames, varem teati Microsofti järgmist konsoolisammu Project Scorpio nime all. Tundub, et tegemist oli üpriski populaarse nimega, sest sel sügisel ilmub Xbox One X eriversioon (mille eeltellimused mõne tunniga juba läbi müüdi), mis kannab just sedasama projektinime. Project Scorpio Edition erineb tavamasinast selle poolest, et nii konsoolile kui ka puldile on rohelises tekstis sõnapaar „Project Scorpio“ kirjutatud, samuti on masinaga kaasas ka alus, mis võimaldab konsooli vertikaalsesse asendisse panna (taolist alust on võimalik ka eraldi osta).

Xbox One S ei ole unustatud!

Xbox One X ei ole ainus, mis endale eriversiooni saab – Xbox One perekonna keskmine laps, S-konsool, saab samuti erilisema ilme. S-i puhul on Microsoft otsutanud keskenduda ühele oma populaarsemaile mängule Minecraftile. Nimelt näeb konsool välja nagu muruga kaetud mullaplokk, pult meenutab aga kõigile tuttavat rohelist plahvatusliku loomuga creeperit.

Isegi ReCore elab ja hingab

Eelmise aasta sügisel ilmunud 3D-platvormikas ReCore oli igati korralik säästumäng, mis alustas tugevalt, ent kahjuks päädis keskpärasusega. Samuti puudus teosest üks varem välja kuulutatud (ning isegi mängu karbil figureeriv) robotklass. Nüüd on kõik lisad, kellad ja viled (sealhulgas ka täienduse saanud graafika) ühte komplekti kokku pandud – ReCore Definitive Edition ilmub 29. augustil, kõikide tavaversiooni omanike jaoks on eelmainitud lisad tasuta allalaaditavad.

https://www.youtube.com/watch?v=wd7482WHdNM

Ehita päris enda Jurassic Park

Kaks aastat peale seda, kui „Jurassic World“ kinodesse jõudis, kuulutatakse välja selle põhjal valmiv videomäng, mis jõuab Xboxile (ning PC ja PlayStation 4 peale) kolm aastat peale seda, kui „Jurassic World“ kinodesse jõudis. Parem hilja kui mitte kunagi?

https://www.youtube.com/watch?v=NWagBjDMwTU

Kõik need ülejäänud asjad

Assassin’s Creed: Origins sai järjekordse uue treileri, Microsoft ja Bluehole suurendasid enda partnerluse osakaalu ning tundub, et PlayerUknown’s Battlegrounds on vähemalt ajaliselt vaid Xboxi konsoolile eksklusiivne, Middle-Earth: Shadow of War sai aga samuti uue video. Lisaks avaldas Microsoft nimekirja 100 erinevast mängust, mis Xbox One X tulekul 4K toe saavad (nimekiri täieneb veelgi) ning, nagu alati, esitleti ka indie-mänge.

Gamescom 2017 tõotab tulla taaskord uudisterohke aeg!