fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

Forza Motorsport 5

Forza Motorsport 5 peetakse ehk seeria üheks nõrgemaks osaks (eelkõige ohtrate esialgsete mikromaksete tõttu), ent üks on kindel – kui Xbox One ilmus, oli sarja viies sissekanne üks ilusamaid mänge, mis demonstreeris uue põlvkonna Xboxi võimekust eeskujulikult. Lisaks on virtuaalsete autodega sõitmine mõnus stressileevendav tegevus

Oxenfree

Oxenfree kuulus siinkirjutaja eelmise aasta 10 lemmikmängu hulka ning see hiireklikiseiklus oli selle auga välja teeninud. Endised The Walking Deadi stsenaristid olid kokku pannud huvitava ja kaasakiskuva loo, mille dialoogisüsteem oli uuenduslik ning loomulik.

KUI SA OMAD XBOX360 KONSOOLI

Hydro Thunder Hurricane

Hydro Thunder ei nõua mängijalt palju – tuleb lihtsalt võtta üks mootorpaat, et siis teiste mootorpaatidega võidu sõita. Mis saaks olla lihtsam? Just eelnimetatud tegevust on võimalik kõikidel kogeda septembrikuu alguses, kuna seeria teine osa Hurricane on tasuta saadaval kuupäevadel 1-15.

Battlefield 3

Asjaolu, et Battlefield 3 16-30. septembril tasuta saadaval on, toob pisut tühjematesse serveritesse tagasi korraliku koguse rahvast ning neile ei saa seda pahaks panna – tegu on äärmiselt ägeda mänguga! Ning kui need serverid jälle ajapikku tühjaks valguvad, on võimalik kogeda teose ükiksmängukampaaniat… mis on üks igavamaid eales…

Head mängimist!