fbpx

Kui Sinul, kallis lugeja, on märtsikuus ilmunud Nintendo Switch – konsool, millel on juba ohtras koguses suurepäraseid mänge – veel soetamata, siis allolev nimekiri 14 uuest teosest, mis oma tee lähitulevikus konsoolile leiavad, peaks su küll ümber veenma!

Travis Strikes Again: No More Heroes

Travis Touchdown – maailma kõige coolim palgamõrtsukas – on tagasi. Populaarse mänguarendaja Suda 51 hullumeelne No More Heroes seeria kolmas sissekanne saabub eksklusiivselt Nintendo Switchile 2018. aastal.

Kentucky Route Zero: TV Edition

2013. aastal alguse saanud episoodiline Kentucky Route Zero on lõpuks ometi oma viimase, viienda osa ilmumiseni jõudmas. Selle raames lastakse välja ka spetsiaalne TV Edition, mis lisaks muudele platvormidele ka Switchile jõuab. Kahjuks siiski mitte kohe, vaid alles uuel aastal.

Super Meat Boy Forever

Super Meat Boy on peale pikka, pikka ootamist lõpuks ometi tagasi. Sel korral röövib Dr. Fetus Meat Boy ja Bandage Girli lapse, mis tähendab vaid üht – taaskord tuleb (lisaks Switchile ka muudel platvormidel) trotsida ohte ja surra ja surra ja surra ja surra ja surra. Seda muidugi uuel aastal.

Morphies Law

Lõpuks ometi üks mäng, mis ka sel aastal meieni jõuab ning, mis veelgi parem – see tundub äärmiselt äge! Morphies Law on netipõhine tulistamismäng, mis asetab vastamisi kaks 4-liikmelist võistkonda, et nood saaks siis tulistamise teel vastaste kehamassi röövida ja enda tootemit suurendada (mitte selles mõttes). Mäng jõuab Switchile ja PC peale juba sel talvel.

Golf Story

Golf meeldib? Rollimängud niisamuti? Siis peaks meeltmööda olema ka Golf Story, mis ühendab endas just neid kahte eelnimetatut elementi. Golfiseiklus jõuab eksklusiivselt Switchile juba käesoleva septembrikuu jooksul!

SteamWorld Dig 2

SteamWorldi seeria on igati mitmekülgne, mängijatele on pakutud nii erinevaid strateegiamänge kui ka metroidvanialikku platvormikat. Just tolle viimase žanri esindaja, SteamWorld Dig, saab juba 21. septembril järjeosa. Kõik, kellele kühveldamine meeldib, see pangu too kuupäev kalendrisse kirja! Ja rääkides kühveldamisest…

Shovel Knight: King of Cards

See ülalolev video ei ole muidugi otseselt King of Cardsi lisaosaga seotud, ent kuna King Knight on mõlemas esindatud, on selle kasutamine, vähemalt minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt, igati paslik. Shovel Knight Treasure Trove kogumiku viimane episood jõuab kohale millalgi järgmisel aastal.

Sausage Sports Club

Kellele ei meeldiks loomad, eriti, kui nad on virtuaalsed, alluvad füüsikaseadustele hästi kergesti ning on vorsti kujuga? Sausage Sports Club käseb tõsielusaatesse läinud loomakestel sportida juba sel sügisel.

Yono and the Celestial Elephants

Yono on armas elevant, kes oma lonti kasutades erinevaid mõistatusi lahendab. Eesti keeles on olemas slängisõna jono, mis tähendab küll midagi hoopiski erinevat, ent kui need kaks omavahel kokku viia, oleks arvatavasti tegu piisavalt toimiva kooslusega. Juba oktoobris!

Poly Bridge

Poly Bridge on üks neist mängudest, kus tuleb ehitada silda. Võibolla isegi mitu silda! Mäng ilmub eksklusiivselt Nintendo Switchile ning seda juba käesoleva aasta lõpukuude jooksul.

Light Fingers

Järgmisel aastal jõuab meieni kuni 4 mängijaga kogetav Light Fingers, kus on ohtralt maagiat ja suures koguses surmavaid takistusi.

Floor Kids

Mäng breiktantsust, mis omab äärmiselt armast stiili ja mõnusat muusikat? Juba sel aastal? Kuhu ma oma nime kirja pean panema?!

Wulverblade

Ma ei ütle, et Wulverblade on justkui segu Darkest Dungeonist ja Valiant Hearts: The Great Warist… aga ma ka ei väida, et see poleks nii. Igal juhul on tegu üpriski ägedana tunduva teosega, mis jõuab meieni juba septembris ning mida saab ka koos sõbraga mängida. Mida veel tahta?

Nine Parchments

Ma ei ütle, et Nine Parchments on justkui segu Magickast ja, ee… noh, mõnest muust mängust, aga ma olen üpriski kindel, et see on sama lõbus, kui see tundub, ning hei, kui ei pea üksi mängima, siis on alati tore! Seda kõike juba selle aastanumbri sees.