fbpx

Tundub, et aasta viimastel kuudel VR-mängude turule toomine Bethesdat ei rahulda. Nimelt selgus Tek Syndicate’ile antud intervjuus, et kirjastaja-arendaja toob selle aastanumbri sees meieni veel ühe, seni väljakuulutamata videomängu.

Millega on tegu? Kas võime näha lõpuks ometi ühte neist kolmest projektist, mille kallal kompanii töötanud on? Või on tegemist järjekordse pisema teosega, mis ilmub ilma hoiatuseta, nagu seda tegi Fallout Shelter? Ilmselgelt ei ole tegu „Game of Thronesi“ mänguga, aga võttes arvesse, et alles äsja nende poolt avaldatud Brink Steamis tasuta mänguks muutus… Kas võis olla tegu inimeste ettevalmistamisega Brink 2 jaoks?

Ei, tõenäoliselt mitte. Küll aga ei ole enam vaja kaua oodata, sest aasta lõpuni on jäänud vähem kui 4 kuud…

TÄIENDUS: Peale uudise ilmumist jõudis meieni Pete Hinesi (mehe, kes andis intervjuu) kommentaar, mille kohaselt ta ise absoluutselt ei tea, millest rääkis. Vot kus lops!

TÄIENDUS NR.2: Tundub, et müstiline mäng on siiski tulekul – Pete Hines väitis, et eelnev säuts oli kõigest nali. Ürita nüüd aru saada,. mida uskuda!