fbpx

Möödunud nädalavahetusel, täpsemalt laupäeva pärastlõunal, lükati käima MängudeÖÖ Counter-Strike: Global Offensive’i turniiri esimene kvalifikatsiooniraund, mille lõppedes selgus üks neljast finalistist, kes 30. septembril suures kinosaalis 1000€ suuruse auhinnafondi nimel võitlema hakkavad.

Turniirist võttis osa 38 erinevat võistkonda, ehk tervelt 190 innukat mängurit! Väga tasavägises finaalis kohtusid meeskonnad X-GOD ning Liblikad. X-GOD oli poolfinaalis alistanud Sipelgad, mille tulemusena jäi nägemata paljude poolt oodatud putukad versus putukad finaal. Finaalis rebisid Liblikad kiirelt ette, ent poolaja vahetudes suutis X-God end koguda ning Liblikatele järgi jõuda. Viimane suutis siiski kastanid tulest välja tuua ning vastasseis lõppes seisuga 16-13 Liblikate kasuks. Üllatuslikult langes juba veerandfinaalis välja BOOM CS, kui kaotas võistkonnale X-GOD. Kogu kvalifikatsiooni on veel võimalik järgi vaadata Level1 Twitchi leheküljel.

Teine kvalifikatsioon toimub juba järgmisel laupäeval, 9. septembril, et välja selgitada järgmine lõppvõistluse finalist.