fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

Gone Home: Console Edition

Aasta on 2017, aga Level1 ei tea siiamaani vastust küsimusele: „Kas Gone Home on videomäng või mitte?“ Kõikidel Xbox One’i omanikel on võimalik ise sellele küsimusele vastus välja nuputada, sest kõnealune jalutamissimulaator jõuab nende lemmiskonsoolile oktoobrikuu alguses.

The Turing Test

The Turing Test on üksikisikuvaates mõistatusmäng, milles mängija eesmärgiks on Euroopa rasketes oludes ellu jääda. Antud kontekstis on Euroopa siiski Jupiteri kuu, mitte meile tuttav maailmajagu. Aga noh, kosmoses on alati tore ringi seigelda!

KUI SA OMAD XBOX360 KONSOOLI

Rayman 3 HD

Veel enne, kui ta puutus kokku hullumeelsete jänestega, kes populaarsuseredelil temast hiljem mööda ronisid, seikles Ubisofti maskott Rayman isiklikes videomängudes. See on üks neist!

Medal of Honor: Airborne

Mäletate, kui Medal of Honor oli veel täiesti arvestatav seeria ning Call of Duty ei olnudki Teise maailmasõja teemaliste üksikisikuvaates tulistamismängude areenil ainuvalitseja? Jah, mina ka mitte! Ehk aitab Medal of Honor: Airborne meil neid aegu meenutada?

Head mängimist!