fbpx

Kui  septembrikuus sai Delsini supervõimeid täis saabastes mööda Seattle’i linna täiega ringi möllata, siis oktoobris tuleb oma mängustiil vahetada veidikene vaiksemaks. Millepärast? Kohe saame teada.

KUI OMAD PLAYSTATION 4 KONSOOLI

METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN

MGSV on mäng sellest, kuidas kamp sõbrakesi ehitavad mere keskele oma linna ning panevad pihta teiste mängijate tuumalõhkepäid. Selle juures abistavad neid fotosünteesiv naine, hobune ning hundikoer. Või noh, tegelikult on see mäng palju keerulisem ning mina ei oska seda seletada, mistõttu tuleb see ise alla tirida ning mängima asuda!

AMNESIA: COLLECTION

Mäng, mis tegi PewDiePie kuulsaks (või vastupidi?)! Amnesia: Collection sisaldab endas mänge Amnesia: The Dark Descent ning Amnesia: Machine for Pigs. Mõlemad on üpriski tuntud kultusmängud, seega kui on huvi teada saada, kuidas pandi alus õudusmängumudelile, mida kõik firmad praegu kasutavad, on Amnesia kohustuslik teos.

 

KUI OMAD PLAYSTATION 3 KONSOOLI

MONSTER JAM: BATTLEGROUNDS

Ei, see ei ole PlayerUnknown’s Battlegrounds, vaid see on hoopiski mäng monster truckidest ning nendega „autentsetel“ ning „ülimalt tõetruudel“ areenidel sõitmisest.

HUSTLE KINGS

Piljard.

 

Mida, kas te ootasite, et ma seletan ära, mis on piljard?

 

KUI OMAD PLAYSTATION VITA KONSOOLI

HUE

Hue on platvormikas, milles mängija eesmärgiks on hall ning rõske maailm värviliseks muuta. Hue on üpriski lühike, kuid see-eest on tal üks paganama hea lugu, mida loeb peale kena briti aktsendiga noor neiu. Tänu cross-buy võimalusele on mäng saadaval ka PlayStation 4 konsoolil.

SKY FORCE ANNIVERSARY

10 aastat vana shoot-em-up mäng on naasenud tänapäevase graafikaga ning vanakooli mängustiiliga. Teost on võimalik mängida nii üksi kui ka sõbraga. Saadaval ka PlayStation 3 ja PlayStation 4 konsoolile, taaskord tänu cross-buyle. Seega, miks üldse Vitat omada…?