fbpx

PlayerUnknown’s Battlegroundsi nägu (või õigemini nimi) Brendan „PlayerUnknown“ Greene vastas hiljuti redditis mängurite küsimustele, mille kaudu õppisime tulevaste (potentsiaalsete) uuenduste kohta nii mõndagi.

Oma AMA (Ask Me Anything) käigus paljastas Greene, et tema arust oleks PUBGil meeletult potentsiaali, et sinna lisada ka näiteks üksikmängukampaania, kuigi ideest enamaks neil hetkel aega ei ole. Palju reaalsemad on plaanid uue kaardiga ning sinna lisatavate uute sõidukitega, millest üks paljastus hiljem ka mehe twitterikonto kaudu. Nagu näha võime, on tegu klassikalise Volkswageni „hipibussiga“.

Samuti on mehe sõnul stuudios testimisjärgus kaartide ööversioon, ent nagu ka kõikide teiste küsimuste puhul, ei osanud Greene selle kohta täpsemat infot anda. Samuti on plaanis paika saada erinevate mängus leiduvate helide tasakaalud (jah, see pea kohal lendav lennuk on tõepoolest liiga vali!), lisada teosesse mitmed erinevad progressi mõõtvad tabelid ning lisada puuduolevaid servereid teistesse piirkondadesse.

Allikas: Reddit