fbpx

Kui eelmisel kuul sai nii Haitil prantslaste käest orje kui ka diktaatori käest Medicit vabastada, siis nüüd on aeg seada pilk septembrikuu PlayStation Plus mängudele.

KUI OMAD PLAYSTATION 4 KONSOOLI

INFAMOUS: SECOND SON

Kas sulle meeldivad superkangelased, kelle moraalitunnetust ise kontrollida saad? Sel juhul on kolmas mäng PlayStationile ekslusiivsest Infamous seeriast just sulle! Seattle, hüüdnimega Emerald City, on tervenisti mängu peategelase Delsini mänguväljakuks.

CHILD OF LIGHT

Child of Light – üks ilusamaid mänge, mida olen mänginud – paneb mängija Austria krahvi tütre kingadesse tema teekonnal läbi maagilise kuningriigi. Kogu lugu on jutustatud läbi laulude, mistõttu on see mäng unikaalne mitte ainult visuaalide, vaid ka oma helilise küljenduse poolest.

 RIGS: MECHANIZED COMBAT LEAGUE

RIGS on tiimipõhine VR-teos, milles mängija on hiiglasliku roboti kokpitis. Mängu ülesandeks on oma tiimikaaslastega end kuldsest… korvirõngast… läbi saada?

KUI OMAD PLAYSTATION 3 KONSOOLI

TRUCK RACER

Truck Raceris sõidab mängija veoautodega. Kiiresti. Mida muud veel oodata?

HANDBALL 2016

Kindla peale üks parimatest spordimängudest üldse! Handball 2016 toob meieni ülimalt põneva käsipalli, täis intensiivset ning higist pallimängu. Kui kodus pole veel PlayStation 3 konsooli, siis see mäng õigustab selle soetamist kindlasti! Iroonia lõpp.

KUI OMAD PLAYSTATION VITA KONSOOLI

HATOFUL BOYFRIEND

Kas oled tahtnud kunagi tuviga kohtama minna? Kui veres annab märku kerge ornitoloogia (või lausa ornitofiilia), siis on Hatoful Boyfriend just sulle!

WE ARE DOOMED

Taaskord üks kohustuslik kahe-pulga-tulistamismäng, milles kõik polügonid saavad arendajate sõnul „ülitugeva laseriga“ surma. Rohkem pole vast vaja midagi lisada?