fbpx

Kui oled juba The Evil Within 2 läbinud või otsid moodust, kuidas oma praegu pooleliolevat mängu äkki õudsamaks teha, siis siin on lahendus!

Kuigi mängus endas leiduvad juba mõned sektsioonid, kus peategelase Sebastiani vaatepunktiks on tema endi silmad, saab mängu arvutiversiooni kallal natukene nokitsedes teha terve Shinji Mikami uusima teose pisut Resident Evil VII sarnaseks.

https://www.youtube.com/watch?v=5LlLQCGDAAE

Selleks, et seda ise teha, tuleb kõigepealt lubada mängus ligipääs konsoolile. Paremklõps Steam librarys ja peale seda „properties“. Järmiseks „set launch options“ ning tipi sisse „+com_allowconsole 1”“(ilma jutumärkideta). Kui nüüd mängus vajutada Insert nuppu, tuleb ette konsool. Käsklus üksikisikuvaate saamiseks on „pl_FPS 1“ (jällegi, ilma jutumärkideta) ja ongi kõik! Kui see aga ei tööta, võib proovida „toggle“ käskluse sisetamist, või „idStudio“, mis aktiveerib sohitegemise.

Niisiis, kui The Evil Within 2 pole piisavalt hirmus ning tundub rohkem nagu Resident Evil 5, siis mõned konsoolikäsklused muudavad mängu drastiliselt.