fbpx

MSI täiendas oma GS-seeria sülearvuteid uue mudeliga. GS63 Stealth on üliõhuke masin, mis peidab endas 4 tuuma ja 8 lõimega i7-7700HQ protsessorit ning 2 GB videomäluga Nvidia GTX 1050.

MSI GS-seeria peamiseks erinevuseks on asjaolu, et antud sülearvutid on märgatavalt õhukesed ning kerged. GS63 Stealth jätkab seda traditsiooni, sõltumata oma 15.6 tollisest ekraanist kaalub sülearvuti vaid 1,8 kg. Õhukeste rüperaalide puhul on ohuks tihti see, et suurema jõudluse all kipuvad nad üle kuumenema, eriti, kui tegu on võimsa i7 protsessoriga, mis disaini järgi peaks eraldama umbes 45 vati soojust. MSI vastuseks antud probleemile on Cooler Boost Trinity tehnoloogia, mis on peennimetus nende inseneride poolt arendatud jahutussüsteemile viie soojustoru ja kahe ventilaatoriga. Antud jahutus peaks protsessori ja videokaardi lämbumist selles väikeses korpuses ära hoidma.

Korpus on harjatud alumiiniumist nagu ka enamus teisi MSI sülearvuteid. Klaviatuuriks on täis-RGB valgustusega SteelSeries 3, mis toetab ka isiklikke makrosätteid. Muudeks komponentideks on 16GB DDR4 mälu, kuni 32GB toega, mis jookseb 2400 MHz-il, üks M.2 PCIe SSD ning 1 TB kõvaketas. Lisaks kõigele on masinal kolm USB 3.0, üks USB 3.1 tüüp-C Thunderbolt 3 toega, HDMI ja mini-DisplayPort, interneti port ning SD kaardilugeja.

MSI Cooler Boost Trinity tehnoloogia

MSI GS63 Stealth on mõeldud mänguritele, kes tahavad õhukest ja kerget sülearvutit, mis oleks suuteline ka mänge jooksutama. Uusimaid mänge täissätetel see masin välja ei vea, kuid täislahutusest madalamatel resolutsioonidel, näiteks 1280×720, saab ka selle aasta oodatumaid mänge nautida. Hinda pole kahjuks veel teada.