fbpx

PlayerUnknown’s Battlegrounds – mäng, mis ikka veel ametlikult väljas pole, ent on juba müünud miljoneid koopiaid ja ligi meelitanud miljoneid mängijaid – on lasknud ennast kaua oodata.

Pisut vähem (ent samuti kaua) oleme oodanud uuendust, mis lubaks meil üle seinte ronida ning täpselt samad lood on ka uue kõrbeteemalise kaardiga. Nüüd, mil aasta lõpuni on jäänud veel vaid 11 nädalat, andis arendusmeeskond Steamis teada, millised on nende tulevikuplaanid. Nimelt kavatsetakse keskenduda sellele, et veel enne uue aastanumbri saabumist jõuaks mäng „ametlikult poodidesse“ ja et Xbox Game Preview programmi jõuaks konsooliversiooni varajane ligipääs.

Ronimine peaks kõikide kasutajateni jõudma kas oktoobri lõpus või novembri alguses, hetkel alustatakse aga viimaste testperioodidega. Koos uute oskustega peaks mängu jõudma ka kõrbekaart. Viimasega on tutvust teha saanud PC Gameri ajakirjanikud, kelle sõnul pakub uus piirkond eelmisest rohkem variatsiooni, samuti pidavat sõidukid erinevates tingimustest erinevalt käituma. Kaardi inspiratsiooniks kasutati Mehhikot.

Kirsina tordil parandatakse ära see pisiviga, mis tekib siis, kui n-ö „soojendusaarel“ ennast või kedagi teist molotovi kokteiliga põlema panna ja leegid ka hiljem lennukiga lennates kaugele nähtavad on.

Allikad: Steam, PC Gamer