fbpx

2015. aastal ilmunud The Witcher 3: Wild Hunt räägib loo Geraltist, kes teenib leiba koletiste eluküünlaid kustutades. Paljud aga ei tea, et enne, kui Geralt leidis oma lõpliku elukutse, muutis CD Projekt REDi arendusmeeskond nõiduri hoopis lumelauduriks. Shaun „Geralt“ White’i nägemiseks hüppa allolevas videos 16:50 juurde.

Endine Gamespoti ajakirjanik Danny O’Dwyer on loonud võrratu YouTube’i kanali Noclip, mis toodab huvitavaid ja ülevaatlikke mänguteemalisi lühidokumentaale. Hetkel lahkab Noclip The Witcheri seeriat ning ühes hiljutises episoodis tuli jutuks pikantne viis, kuidas Geralt Wild Huntis kalletelt alla libiseb. Arendaja Len de Gracia sõnul ei jäänud meeskonnale märkamatuks, et libiseva Geralti animatsioon meenutab väga näiteks lumelauduri kehahoiakut, mistõttu otsustatigi hakata nõidurit kaardi kõrgeimatest tippudest alla paiskama. See ajaviide osutus nii popiks, et enne kui keegi jõudis öelda Steep, modelleeriti Geraltile selga profilauduri talveriided ja jalge alla šikk lumelaud.

Lumelaua episood on vaid üks väike osa Noclipi mitmeosalisest The Witcheri dokumentaalseeriast, mida kõigil fännidel kindlasti vaadata tasub. Samuti on kõrgekvaliteedilised Danny O’Dwyeri dokumentaalid ka teistest mängudest, nii et mine viska pilk peale!

Allikas: Eurogamer