fbpx

Bloodborne on 2015. aastal eksklusiivselt PlayStation 4 peal ilmunud paganama hea Dark Soulsi seeria alamharud esindaja. Tänu sellele mängule ongi nüüd kogu Soulsi seeria tuntud rohkem SoulsBorne nime all.

Igatahes – kuigi see mäng on pea 2 aastat vana, leitakse sealt ikka veel uusi asju. Näiteks 2014. aastal näidatud varajasest demost võib näha hiiglast, kellel on leegitsev käsi. Sellist kolli aga mängust endast ei leitud kohe tükk aega, mistõttu arvati kohe, et see on lihtsalt teosest välja lõigatud.

Kuid üks Bloodborne’i mängijate grupp nimega Tomb Prospectors (kelle hulka kuulusin ka mina päris pikka aega) tegeleb igapäevaselt uute asjade otsimisega. Kuna teoses on võimalik genereerida suvalisi koopaid nimega Chalice Dungeons, jätkub  tegevust põhimõtteliselt lõpmatuseni. Kuid 19. novembril leidis KolbrotKommander midagi, mis oli arvatud olevat igaveseks kadunud. Selle sama põleva käega hiiglase. Kui on endalgi soovi selle kolliga maadelda, siis tolle konkreetse koopa kood on: pa6ssc6u. 

See aga paneb kukalt kratsima – kas Bloodborne peidab endas veel midagi, mida me ei tea?

Allikas: Kotaku