fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

Warhammer: End Times – Vermintide

Vermintide on üksikisikuvaates madistamine, kus neli mängijat peavad koostööd tegema, et vastu astuda vaenlaste massiivsetele hordidele. Noh, põhimõtteliselt nagu Left 4 Dead, aga ilma automaatideta ning zombide asemel rapib mängija hoopiski rotilaadseid elukaid.

https://www.youtube.com/watch?v=2fMlCGtsvNY

Back to the Future: The Game – 30th Anniversary Edition

Nii mõnigi filmisõber leiab, et „Back to the Future“ on üks parimaid filmitriloogiaid läbi aegade, hoides läbivalt kõrget nooti. Kindlasti leidub nii mõnigi fänn, kelle arust oleks võinud lugu veelgi kauem kesta. Nende jaoks ongi loodud Telltale Gamesi poolt Back to the Future: The Game, mille sündmused leiavad aset peale kolmandat filmi. Doc Browni saabastesse astub taaskord vanameister Christopher Lloyd, samuti tehti kunagi suur asi sellest, et Martyt kehastav näitleja A. J. Locascio suutis äravahetamiseni noore Michael J. Fox häält järgi teha.

KUI SA OMAD XBOX360 KONSOOLI

Child of Eden

Kes ei mäletaks tulistamis/rütmimängu Rez – mitte ainult polnud tegemist audiovisuaalselt ägeda teosega, aga selle PlayStation 2 versiooniga tuli kaasa ka vibraator, sest mis saaks olla parem, kui mõnusa muusika rütmis ekstaasini jõuda. Aga mis on Rezi seos Child of Edeniga? Noh, see algselt originaalsele Kinectile (!) ilmunud mäng on tehtud sama arendaja käe all.

Marlow Briggs and the Mask of the Death

Marlow Briggs and the Mask of the Death on videomäng, selles pole kahtlustki. Kas see on aga ka hea videomäng, ma öelda ei oska. Tõenäoliselt mitte.

Head mängimist!