fbpx

Aasta viimane kuu on kõigest paari päeva kaugusel ning PlayStation kuulutas seetõttu välja ka mängud, mis detsembrikuus PlayStation Plusiga kaasa tulevad.

KUI OMAD PLAYSTATION 4 KONSOOLI

DARKSIDERS II: DEATHINITIVE EDITION

DarkSiders II on meeletult lahe hack-and-slash teos, kus mängija kehastub üheks Neljast Apokalüpsiratsanikust, täpselt Surmaks endaks. Deathinitive Edition täiendab mängu välimust, parandab vaenlaste intelligentsi ning nokitseb veidi virtuaalse nänni saamise reeglite kallal.

KUNG FU PANDA: SHOWDOWN

Kuidas ikka oma jõule veeta kui mitte oma pereliikmetele korralikult kere peale andes? Mängus, muidugi. Kung Fu Panda: Showdown on võitlusmäng, kus tegelasteks on tuntud filmiseeriast pärit loomad. Molli (aga nii, et PETA ei näe)!

Lisaks (nagu ka varasemalt) on boonusmängudeks That’s You! ning Until Dawn: Rush of Blood VR.

KUI OMAD PLAYSTATION 3 KONSOOLI

XBLAZE: LOST MEMORIES

BlazBlue on üks tuntumaid Jaapani kaklusmänge. Peale selle kuulub sinna universumisse ka just see kõnealune seiklusmäng, kus mängija ülesandeks on korjata teiste tegelaste mälestusi.

SYBERIA COLLECTION

Taaskord üks seiklusmäng(või siis kaks)! Syberia Collection sisaldab nii Kate Walkeri esimest kui ka teist seiklust läbi Venemaa.

KUI OMAD PLAYSTATION VITA KONSOOLI

forma.8

forma.8 on metroidvania stiilis teos, milles üks uurimissond on tulnukplaneedile lõksu jäänud. Mängu maailm on üpriski suur ja värviline ning selle avastamist saadab üllatavalt hea muusika. Cross-Buy funktsionaalsusega on teos saadaval ka PlayStation 4 konsoolil.

WANTED CORP

Intergalaktilised pearahakütid on just selle pealtvaates tulistamismängu peategelased. Wanted Corpsaab mängida ka mitmikmänguna, kutsudes sõbra appi PlayStation Networki teel.