fbpx

Internetis on levima hakkanud jutud, mille kohaselt on Nintendo käed löönud filmikompanii Universaliga, et üheskoos kinoekraanidele tuua Super Mario kogupereanimatsioon.

Kõlakate kohaselt hakkaks Nintendo tuntuima frantsiisi ninamehest rääkiva animatsiooni valmimise eest vastutama Universalile kuuluv Illumination Entertainment. Sama stuudio on varasemalt valmis vorpinud ka „Despicable Me“ filmiseeria (kuhu lisaks kuulub äärmiselt menukas „Minions“), „The Secret Life of Pets“ ning „Sing“. Illuminationi iseloomustab fakt, et võimalikult tagasihoidliku eelarvega luuakse animatsioonid, mis vaatamata kriitikute leigele vastuvõtule miljardiliseid kasumeid sisse toovad.

Praeguseks momendiks on loodud vaid üks Nintendo maskotil põhinev film – 1993. aastal ilmunud „Super Mario Bros.“, mida teatakse, kui äärmiselt halba linateost. Tegemist oli sedavõrd suure kaosega, et nii Mariot kehastanud varalahkunud Bob Hoskins kui ka Luigi rollis olnud John Leguizamo on mõlemad väljendanud enda suurt kahetsust, et nad kõnealuses filmis üles astusid.

Allikas: Kotaku