fbpx

Kui ma Lauri hiljutisest Katamari Damacy arvustusest lugesin kuivõrd hea muusika seal on, tekkis mul huvi selles ka ise veenduda. Ütleme nii, et mees ei valetanud!

Tänu sellele, et internet on täis röövleid ja kelme, on videosaidi Youtube vahendusel leitav mängu originaalne heliriba algusest lõpuni ning mul on hea meel, et ma sellele kõrva peale panin, sest see muusikapopurii on ikka üdini (kasutades noorte seas populaarset võõrsõna) lit! Albumilt leidub erinevate žanrite esindajaid, ent ometigi sulanduvad nad kokku mõnusaks koosluseks.

Isegi, kui mäng huvi ei paku (ma näiteks üldse ei viitsi mingit palli veeretada, eksole), soovitan ma kindlalt samuti allolev video tööle panna (või, kui südametunnistus ei luba, siis kindlasti kuskil internetiavarustes on plaadiversioon samuti saadaval) ja päevaste tegemiste taustaks midagi mõnusat kuulata.

Sest see muss on lõke, noh!