fbpx

Kätte on jõudnud viimane sügiskuu ning on aeg üle vaadata, mida pakub meile mängimiseks PlayStation Plus!

KUI OMAD PLAYSTATION 4 KONSOOLI

WORMS: BATTLEGROUNDS

Ei, see pole see Battlegrounds – Worms: Battlegrounds on too vana hea käigupõhine mäng, kus ussidest koosnevad tiimid teineteist hävitama peavad, kasutades selleks igasuguseid erinevaid vahendeid.

BOUND

Bound on kõige eestlaslikum PlayStationi mäng eales, kuna selle eesmärgiks on parandada katkine maailm läbi ei millegi muu kui tantsimise! Huvitav, kas rahvariiete kostüüm on ka saadaval?

UNTIL DAWN: RUSH OF BLOOD

Kuna PlayStation VR on tähistamas enda esimest aastapäeva, antakse selle puhul kõikidele PlayStation Plus liikmetele boonusmänguna virtuaalreaalsusõudukas Until Dawn: Rush of Blood.

KUI OMAD PLAYSTATION 3 KONSOOLI

R-TYPE DIMENSIONS

Esimesed kaks R-Type arkaadmängu on kokku pandud ühte punti ning kollektsioonile on nimeks pandud R-Type Dimensions. Teosed ise on klassikalised 2D tulistamismängud, mis sarnanevad rohkem kuulipõrgule.

RAG DOLL KUNG FU: FISTS OF PLASTIC

Ebanormaalne füüsika, kung fu ning sõpradega koos mängitav – just see on Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic, 2005. aastal ilmunud Rag Doll Kung Fu’l baseeruv mäng, mis pole otseselt järg, vaid eraldiseisev episood.

KUI OMAD PLAYSTATION VITA KONSOOLI

Dungeon Punks on peksumäng, milles on ka Tag Team süsteem (tuntud näiteks Tekken Tag Tournament seeriast). Mängija kontrollib koguni kuut erinevat mutanti, kellel kõigil on erilised võimed, mida kasutada võideldes (arendajate sõnul) „maagia, müstika ning korporatsiooniahnuse“ vastu. Cross-Buy kaudu saadaval ka PlayStation 4 konsoolil.

BROKEN SWORD 5: THE SERPENT’S CURSE (EPISODES 1&2)

Broken Sword 5 on 2D seiklusmäng, kus mängija lahendab mõistatusi ning vajutab igale poole. Päriselt, see on tavaline sihi-ja-kliki mäng, lihtsalt PlayStation Vita peal.