fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

Trackmania Turbo

Eelmise aasta kevadel pööraste automängude sõpru hullutanud Trackmania Turbo toob neljarattalise lõbu ja lusti tagasi päevakorda novembrikuu esimesest päevast alates. Kiire tempo ja surmasõlmed on vaid killuke sellest, mida mängija näha, kuulda ja ise kogeda saab!

 Tales from the Borderlands

Kui räägitakse Telltale Gamesi parimatest teostest võib pea alati panustada sellele, et Tales from the Borderlands enam kui ühel korral ses vestluses esineb. Seda aga muidugi õigustatult – terve esimene hooaeg on paksult täis ägedaid tegelasi, head kirjutamist ning tuttavaks saanud üle võlli huumorit.

KUI SA OMAD XBOX360 KONSOOLI

 NiGHTS into dreams

NiGHTS into dreams on „see üks veider SEGA mäng imeliku kirjapildiga, mis ei ole Sonic.“ Kas on vaja rohkem öelda (tegemist on retoorilise küsimusega, sest ausalt üles tunnistades ei oska ma isegi midagi enamat lisada)?

Deadfall Adventures

Xbox 360 üheks omaduseks oli asjaolu, et kuna tegemist oli ülipopulaarse platvormiga, siis ilmus sellele ka ohtralt keskpäraseid tulistamismänge. Deadfall Adventures on just seda – suur amps rämpstoitu pühapäeva lõunapoolikuks.

Head mängimist!