fbpx

Wolfenstein 2: The New Colossus on minu jaoks üks aasta parimaid mänge ja suudab silmad ette teha ka oma eelkäijale, Wolfenstein: The New Orderile. Sa ei usu mind? Polegi vaja, sest äsja ilmunud Wolfenstein 2 demo annab sulle võimaluse selles ise veenduda!

Wolfenstein 2: The New Colossuse “free trial“ (ehk maakeeli demo) on saadaval nii konsoolidel kui ka PC-l ning pakub huvilistele võimaluse läbida mängu esimene tase. Nagu ikka, kui natside sõelapõhjaks kõmmutamine peaks hamba veriseks ajama ja tekitama isu täismängu soetamise järele, kandub demos saavutatud progress sinna edasi. Hetkel on kindlasti paslik kõigil mänguhuvilistel silmad-kõrvad musta reede allahindluste tarvis erksad hoida, sest sooduspakkumisi leiab hulgi ning see kehtib kõigil platvormidel ka The New Colossuse kohta.

Wolfenstein 2 on tempokas ja adrenaliinirohke tulistamismäng, mis sulatab edukalt kokku tarantinoliku ultravägivalla ja üllatava emotsionaalse sügavusega inimlikud tegelased. Kuigi lugu ja karakterid ei ole üldiselt tulistamismängude tugevused, realiseerib The New Colossus neid kahte aspekti paremini, kui valdav enamus teoseid, mida sel aastal mänginud olen.

Nii et mida sa ootad, mine ja lae demo alla!

Allikas: Eurogamer