fbpx

Uuel aastal uue hooga ning sama mentaliteediga alustab ka PlayStation, kuna juba on meile teada algava aasta esimesed PlayStation Plus mängud.

KUI OMAD PLAYSTATION 4 KONSOOLI

DEUS EX: MANKIND DIVIDED

Human Revolution oli parem. Te ei kuulnud seda minult.

BATMAN: THE TELLTALE SERIES

Telltale toob meieni järjekordse hea mänguseeria, kus mängija on Batmani ning tema alter ego [SPOILER] Bruce Wayne’i rollis.

KUI OMAD PLAYSTATION 3 KONSOOLI

SACRED 3

Sacred 3 on põhjusega halb mäng. Selles sisalduv komöödia on nii pealesurutud ja halb ning ega võitlus ka midagi erilist pole. Kui on tõsine tahtmine mängida midagi väga halba, et austada teisi mänge, siis Sacred 3 on selleks parim.

THE BOOK OF UNWRITTEN TALES 2

Taaskordne „sihi-ja-kliki“ tüüpi seiklusmäng, kus neli peategelast peavad jõudma jälile müstilisele jõule, mis muundab koletisi kutsikateks ning losse nukumajadeks. Päriselt.

KUI OMAD PLAYSTATION VITA KONSOOLI

PSYCHO-PASS: MANDATORY HAPPINESS

Animeseriaalil põhinev visuaal-romaan, kus kuritegusid ennetatakse personaalsusskänniga, mis kannab nime – üllatus-üllatus – Psycho Pass. Lisaks on see mäng ka PlayStation 4 sellekuiste tasuta teoste nimistus.

UNCANNY VALLEY

Ei, tegemist ei ole Perturbatori albumiga, vaid hoopiski õudusmänguga. Valvur nimega Tom hakkab öösiti oma valvatavas tehases ringi kodama ning satub peale asjadele, millele ta kindlasti ei oleks pidanud otsa koperdama!