fbpx

Me kõik oleme seda oodanud. Dark Souls, 2011. aastal alguse saanud kurikuulsa triloogia esimene mäng, on taaskord päevakorda tõusnud tänu võimalikule uusversioonile.

15. detsembril võõrustab Bandai Namco ühte üritust, kus näidatakse nende uusi, seni väljakuulutamata mänge, mida on erinevate allikate põhjal koguni 5. Üks veebisaidi The Switch Network autoritest, nimega Marcus Sellars, väitis oma Twitterikontol, et kõnealusel üritusel näidatakse ka Dark Soulsi uusversiooni Playstation 4, Xbox One’i ning Nintendo Switchi konsoolidele. Üsna kähku kustutas mees selle säutsu ära, kuid mis on korra internetis olnud, see ka sinna jääb.

Hoiame näpud ristis ning loodame, et sellel on tõepõhi all, sest mina tahaks lõpuks külastada Blighttowni, mis liigub kiiremini kui vaid 17 kaadrit sekundis.