fbpx

Capcomi legendaarne „sinine pommitaja“ Mega Man saab järgmisel aastal uue järjeosa. Sel korral jõuab seeria järjekorranumbrini 11.

2018. aasta lõpus PC, PlayStation 4, Xbox One’i ja Nintendo Switchi peale jõudev teos naaseb taaskord juurte juurde, pakkudes mängijatele traditsioonilist platvormerielamust – tuleb ainult joosta vasakult paremale (vahel ka vastupidi või lausa vertikaalselt) ning elimineerida enda teele jäävad vaenlased.

Vaid aeg suudab meile näidata, kas sinise robotpoisi värskeim seiklus suudab kvaliteedi poolest üle olla 2016. aastal ilmunud mängust Mighty no. 9, mis kujutas endast aastaid Mega Mani projektiga seotud olnud ning seejärel Capcomist lahkunud Keiji Inafune enda tõlgendust kõnealusest kangelasest. Kahjuks kuulus Inafune teos siinkirjutaja eelmise aasta suurimate pettumuste hulka…

Ehk suudab toda pettumust summutada teadmine, et lisaks Mega Man 11-le jõuavad peagi meieni ka Mega Man X seeria kõik 8 mängu. Kirjutamise hetkel pole täpsemaid detaile paljastatud, ent võib ennustada, et mängud jõuavad meieni sarnas(t)e kollektsiooni(de)na nagu põhiseeria ise.

Nood viimatimainitud kogumikud (ehk originaalseeria 10 esimest osa) jõuavad muide uuel aastal ka Nintendo Switchile.