fbpx

Kui olete 90ndate lõpus esimest PlayStation konsooli omanud, siis arvatavasti teate teost nimega MediEvil. Hiljutisel PlayStation Experience konverentsil avalikustas Shawn Layden, üks Sony kõrgeid ametnikke, et MediEvil tuleb taas, seda siis PS4 konsoolile.

MediEvil on humoorikas kolmanda isiku vaates märul-platvormer, mis omal ajal tekitas korralikke laineid. Lugu räägib lahingus hukka saanud sõdurist, keda taaselustatakse, et ta maailma päästaks.

Sir Daniel Fortesque, mängu peategelane, astus üles ka seeria järjeosades MediEvil 2 ja MediEvil: Resurrection ning kaklusmängus PlayStation All-Stars. Viimased kaks kriitikutele väga ei meeldinud, mistõttu ei pakkunud antud frantsiis Sonyle pikka aega huvi.

Paljud MediEvili fännid igatsesid Sir Dani lahingusse tagasitulekut…

Tänavu ilmunud ning ülihästi müünud Crash Bandicooti uuendatud versioon pani aga Sony pealikke mõtlema, sest ilmselgelt ei müü nostalgia mitte ainult Nintendo puhul. Sony on mitmete magavate frantsiiside omanik, millest MediEvil .on vaid üks

Õrritusvideo oli kahjuks ainus informatsioonikild, mis fännidele visati, kuid järgmisel aastal kindlasti kuuleme sellest ka rohkem.

Allikas: Eurogamer