fbpx

Level1 tiim on juba aastaid oodanud seda hetke, mil EA ja DICE avalikustavad, et Battlefield Bad Company seeria teeb tagasituleku. Ühe allika väitel võib see lootus reaalsuseks saada.

https://youtu.be/P_J37XWsVog

Tolleks allikaks on juutuuber AlmightyDaq, ent põhjus, miks tema sõnad omavad rohkem kaalu kui kõik teised kõnealuse videoplatvormi kuulujutuveskid, on fakt, et just tema oli see, kes ennustas täpselt ka Battlefield 1-ga seotud fakte – 2016. aasta märtsis avaldas ta ühes enda senisest kolmest videost, et BF1 tegevus leiab aset Esimese maailmasõja ajal, millised saavad olema relvad ning kaardid ja muud säärast.

Nüüd väidab ta, et EA ja DICE’i järgmine samm Battlefieldi seeriaga on fännide poolt palavalt armastatud Bad Company seeria tagasitulek selle kolmanda osa näol. Tema sõnul leiab tegevus aset nii Vietnami sõja ajal kui ka sellele järgneval perioodil kuni külma sõjani välja, üksikmängu kampaania ei kavatse olla aga ajalooliselt korrektne. Lisaks tähendaks see ajaaken ka, et seeria kahes esimeses osas fännide tulihingelise pooluhoiu osaliseks saanud legendaarne nelik – Marlowe, Sweetwater, Haggard ja Serg – vähemalt antud uudise valguses loos üles ei astuks.

Mitmikmängu poolelt hülgaks Bad Company 3 eelmiste osade poolt populariseeritud suurejoonelised kaardid ja mängulaadid, keskendudes pigem pisematele tasemetele ja kogemustele. Mängulaadidest oleksid esindatud Conquest, Rush, Operations, TDM ja Domination, lisaks on tulekul ka uus 5v5 moodus. Relvi saab sarnaselt Battlefield 4-le täiustada ja mugandada, sõidukitest on olemas tankid, soomukid ja helikopterid. Klassid (Assault, Engineer, Support ja Recon) on samuti seeria eelmistest episoodidest tuttavad. Kõige lõpetuseks väidab AlmightyDaq, et tänu Star Wars Battlefront II ümbritsevale fiaskole ei kavatse EA Bad Company 3 mingeid mikromakseid lisada, mäng aga kuulutatakse plaanikohaselt välja tuleva aasta E3 raames.

Kuna tegu on vaid kuulujutuga tasub ülaltoodusse suhtuda kerge skepsisega. Samas tuleks juba eos olla positiivselt meelestatud, sest vähemalt ei väida allikas, et töös on järg Battlefield Hardline’ile

Allikas: VG 24/7