fbpx

Kellele ei meeldiks tasuta mängud? Aeg-ajalt juhtub ikka, et mõnel mänguarendajal on hea tuju ning ta otsustab enda loomingut rahvaga tasuta jagada. Kuidas aga nendel pakkumistel kõige paremini silma peal hoida?

Praegusel ajahetkel on näiteks Ubisoft üks neist, kes inimestele ägedaid mänge pakub, sealjuures nende eest raha küsimata. Kirjutamise momendil on tasuta allalaaditav reaalajas strateegiamäng World of Conflict ning seda saab alla laadida kuni 11. detsembrini. Peale seda saab aga arvutisse tirida kompanii hittseeria Assassin’s Creedi ühe armastatuima episoodi – Assassin’s Creed IV: Black Flag – mis on ilma rahata saadaval kuni 18. detsembrini.

Lisaks sellele pakutakse HumbleBundle veebikeskkonnas veel umbes pooleteise ööpäeva jooksul kõikidele võimalus tasuta alla laadida 2013. aasta „mitte-nii-hitt-mäng“ Homefront. Vähemalt on „hind“ aus.

NB! Et mitte kunagi sääraseid pakkumisi maha magada, liitu Level1 Discordiga ning jälgi #sooduspakkumised kanalit!