fbpx

Hiljuti toimunud The Game Awards üritusel avalikustati nii mõndagi, kuid üks alahinnatumaid õrritajaid kuulus teosele nimega Witchfire.

Esmapilgul võib tunduda, et tegu on järjekordse narratiivkeskse mänguga (nagu oli sama arendaja eelmine teos The Vanishing of Ethan Carter), kuid poole video pealt pööratakse kõik eelarvamused pea peale. Mängu arendajaks on The Astronauts, mis koosneb kolmest endisest Peoply Can Fly töötajast. Varem töötasid nad selliste mängude kallal nagu Bulletstorm ja Painkiller ning The Vanishing of Ethan Carter oli nende jaoks pigem soov teha midagi täiesti uut.

Witchfire aga kombineerib kõike, mida The Astronauts on viimaste aastatega õppinud. Teos kasutab visuaalpildi loomiseks sarnast fotogramm-meetria tehnoloogiat, kuid erinevalt The Vanishing of Ethan Carterist tundub mängulaad sarnane rohkem Painkillerile, eriti arvestades liikumise hektilisust.

The Astronautsi sõnade järgi on Witchfire veel arenduse algstaadiumites ning platvormiks kindlaks tehtud vaid Steam. Loodame, et 2018. aastal tuleb selle kohta rohkem uudiseid!

Allikas: Eurogamer