fbpx

Pisikesed naljaka kujuga autod, suur pall, veidrad staadionid – jah, see on Rocket League. Üks edukamaid mänge selle generatsiooni konsoolidel saab uut sisu ka tänavu.

Mängu režissöör Corey Davis teatas hiljuti, et möödunud aastaga saavutas Rocket League 38 miljoni mängija piiri, Nintendo Switchi versioonis mängiti aga 2 miljardit matši. Lisaks antud teadaandele kirjutas Davis veel, et 2018. aasta plaanides on neil mängu jätkuv arendus. Praegusel hetkel on teada, et värkselt alanud aasta plaanidesse mahuvad edasised serveriuuendused, millega lubatakse veelgi paremat stabiilsust, Xbox One konsoolile lubatakse paremat mängu optimeerimist ja mängusisest turniiri mängulaadi. Tolle beetaversiooni lubatakse aasta esimeses pooles, lisaks sellega parandatakse mängu tasemete ja auhindade süsteemi.

Hoiame pöidlaid, et Rocket League’i saadab ka tänavu samaväärne edu!