fbpx

Allani TOP 3 mängu aastal 2017

Möödunud aastale tagasi vaadates võib tõdeda, et mängumaastikul oli vägagi viljakas aasta – silme eest võib lausa kirjuks minna, kuna nimekiri headest mängudest on ikka üpriski pikk. Eredalt paistsid silma sellised teosed nagu PUBG, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Super Mario Odyssey, Cuphead, Hellblade: Senua’s Sacrifice, Nier: Automata… Kahjuks eelpool mainitud mängud erinevatel põhjustel minuni ei jõudnud, mistõttu pidin tegema teistsugused valikud.

3. Torment: Tides of  Numenera

Raske südamega pidin valima, kas jätta kolmandale kohale Torment või Wolfenstein II: The New Colossus. Siiski langes kaalukauss Tides of Numenera kasuks, kuna pole Wolfenstein 2 jõudnud nii palju mängida, et saada seda üldist ülevaadet. Tormenti puhul on tegemist mänguga, mis leiab oma žanriga väga erilise koha minu südames – Tides of Numenera on tehtud austusavaldusena sellisele teosele nagu Planescape: Torment. Visuaalselt väga kena, loo poolest veidi samm tagasi, ent Torment: Tides of Numenera on siiski piisavalt hea, et anda tugev nostalgiahõng pealtvaates rollimängude austajatelele.

2. Uncharted: The Lost Legacy

Uncharted: The Lost Legacy oli mõnus väike lisalugu, mis toimub pärast Uncharted 4 sündmusi. Seekord ei tule mängida Nathan Drake’ina, vaid astutakse Chloe Frazeri saabastesse. Oma 7-tunnise mänguajaga tõmbas see mäng seeria lahtised otsad hästi kokku. Sellest ka põhjus, miks mäng minu nimistus teise koha saab – see pakkus täpselt seda, mis Uncharted 4 puhul minu jaoks puudu jäi ning seda ilma liigse ajakuluta.

1. Destiny 2

Palju negatiivset tagasisidet saanud Destiny 2 maandub minu TOP 3 nimekirjas kindlalt esimesele kohale. Kahjuks jäi mul esimene Destiny küll mängimata, kuid otsustasin – maksu, mis maksab – teisele osale võimaluse anda. Endalegi üllatuseks ei pidanud ma mängus pettuma ning tänaseks päevaks olen sellesse panustanud tubli 150 tundi ja seda kõigi kolme platvormi peale kokku. Mängu põhilugu on küllaltki keskpärane, kuid graafika ja edasised tegevused kompenseerivad kõik ülejäänud puudused.

Destiny 2 pani mul üle pika aja silmad särama ja tekitas soovi uuesti palju aega vaid ühele mängule pühendada!