fbpx

Androidi telefon sülearvutiks muutmine pole just kõige innovaatilisem leiutis, eriti just tänapäeva tehnoloogiat arvestades. Siiski otsustas Razer CES 2018 raames esitleda oma uut Blade Stealth seeria leiutist – projekt Linda.

Tegemist on Razer telefonile mõeldud seadmega, mis muudab kõnetraadimasina korraga nii arvutiks… kui ka samaaegselt puutetundlikuks hiireks. Seade on varustatud 13,3″ ekraaniga (mille resolutsiooniks on praegustel andmetel 1920×1080 pikslit) USB-C ja USB 3.0 pesadega ning eraldiseisva 53,6 Whr akuga. Üheks suureks plussiks on ka korpusele lisatud 200GB suurune salvesturuum.

Hind ega väljalaskekuupäev pole hetkel teada, kuid kindlasti ei saa kõnealune seade odav olema. Kas tegemist võiks olla androidi revolutsiooniga mängumaailmas… selgub vast kunagi lähitulevikus.