fbpx

Kellele ei meeldiks Grand Theft Auto? Võttes arvesse, et seeria vanemad episoodid tänase päevani kodumaiste edasimüüjate müügiedetabelite tippe enda raudses haardes hoiavad, on kerge öelda, et ühele keskmisele eestlasele on Rockstari toodang vägagi meeltmööda.

Kui Sul on miskipärast GTA vanemad osad või teised Rockstari klassikud enda PC-mängude kollektsioonist puudu, on uhiuus Humble Bundle just Sulle! Võileivaraha eest (0.81€) lähevad jagamisele GTA III ja Vice City ning esimesed Manhunt ja Max Payne mängud. Keskmisest kõrgema hinna eest (7.67€) lisanduvad neile veel Bully: Scholarship Edition, GTA: San Andreas, L.A. Noire ning Max Payne 2: The Fall of Max Payne. Kõige kõrgem tase (12.08€) toob endaga kaasa veel ka GTA IV ning selle lisaepisoodid Episodes from Liberty City, kõik L.A. Noire’i lisapakid ning Max Payne 3 koos kõikide lisadega. Mängimist peaks jaguma pikaks ajaks!

Sellised head pakkumised ning paljudki veel leiavad kajastust Level1 Discordis! Liitu kohe ning jälgi #sooduspakkumised kanalit!