fbpx

Kadri TOP 3 mängu aastal 2017

Kuna ma ei ole just kõige aktiivsem mängur, siis minu jaoks ei ole nii hullult olulised graafika, mängumehaanika, surnud pikslid ja nii edasi, ja nii edasi. Pigem lähtun lihtsast põhimõttest – kui mulle mäng meeldib, siis ma mängin selle lõpuni ja kui ei… siis sinna ta ka jääb. I’m a simple girl with simple needs. Samuti kipun mängima pigem teoseid, mis on juba aastaid tagasi välja tulnud. Siiski leidus minu teelt ka paar 2017. aasta üllitist, millest nii mõnigi meeldis mulle rohkem kui teised.

3. Cuphead

Cuphead oli kaasahaarav indie-mäng ühe lihtsa ja konkreetse ülesandega – tappa boss. Aga… see ei ole nii lihtne, kui esmapilgul tundub. Mäng on äärmiselt pingeline ja tekitab väga palju (ja ma mõtlen ikka väga, väga palju) frustratsiooni. Seda rohkem rahuldustpakkuvam on hetk, mil lõpuks bossist jagu saab. Lisaks võin julgelt öelda, et mängu visuaal ja heli olid minu jaoks midagi uut ja mõnusalt mitmekülgset.

2. Dream Daddy: A Dad Dating Simulator

Olin varem tükk aega seda mängu uudistanud ning mõelnud selle soetamisele ning nii ma siis andsingi lõpuks uudishimule alla. Ostsin aasta viimastel päevadel mängu ära ja üllataval kombel see mulle täitsa meeldis! Dream Daddy ise on suhteliselt lihtne, ent samas nii kaasahaarav. Pole ammu ühegi mängu ajal nii palju südamest naernud. Tegelased olid ägedad, viisijupid kaasahaaravad, väikesed mini-mängud lisasid ainult väärtust ja olgem ausad – silmailu oli ka parasjagu! Ahjaa… ja peategelasel on parim tütar maailmas! #parentinggoals

Boonuspunktid selle eest, et kui pole ammu päris kohtingutel käinud, siis vähemalt selles mängus on valikuid lademetes!

1. Life Is Strange: Before the Storm

Järg (hea küll, eellugu) mängule Life Is Strange, mida ma pikkisilmi oodanud olen? Mis saaks selle juures mitte meeldida! Kõik meeldiski – alustades loost ja lõpetades eepilise Dungeons & Drangonsi sessiooniga. Põnevust jagus piisavalt, muusika oli super, tegelased lahedad ning tugevdati natuke ka eelmise loo vundamenti.