fbpx

Fumito Uedo on mees, kelle valvsa pilgu all on valminud nii mitmedki tähelepanuväärsed mängud, nagu  üle-eelmisel aastal peale pikki kannatusi ilmunud The Last Guardian ning üheks aegade parimaks mänguks peetav Shadow of the Colossus. Nüüd õrritab ta meid aga järgmise teosega.

Ueda stuudio Gen Design kodulehel on lisaks uusaastasoovile ka pildike, millel on kujutatud valgesse rõivastatud tütarlast ning suurt kogukat keha, mille ainsaks silmapaistvamaks tunnuseks on selle töntsakas käsi.

Muidugi ei saa me sajaprotsendiliselt väita, et tegemist on stuudio järgmise mänguga, ent kui võtta arvesse asjaolu, et Ueda varemgi enda teoseid piltidega õrritanud on, võib olla üpriski julgelt optimistlik. Lootustandvaks infokilluks on ka fakt, et Resetera foorumi andmetel on ülaloleva pildi originaalseks allkirjaks „Kaunitar ja Koletis 2018“, mis võib vihjata, et stuudio tegemiste kohta kuuleme rohkem juba käesoleva aasta jooksul.

Senikaua peame aga leppima juba õige pea ilmuva Shadow of the Colossus uusversiooniga, mis ei ole kohe kindlasti mitte halb tehing!

Allikas: Eurogamer