fbpx

Eelmine aasta oli Nintendo jaoks meeletult edukas – Jaapani mänguhiid tõi turule uue konsooli, mis koheselt müügitabelite tippu ronis, ning mängijateni jõudis ka erakordselt suures koguses teoseid, mida juba praegu võib klassikute alla liigitada. Mis saab aga edasi?

Sel nädalal leidis aset kompanii esimene Nintendo Mini Direct ülekanne, mis paljastas stuudio esimesi samme 2018. aastal. Tänu sellele nägime, kuidas Nintendo oma eelmise mängumasina, Wii U, kirstukaane sisse järjekordseid naelu tagus – sel aastal jõuab Switchi peale nii Hyrule Warriros: Definitive Edition, kui ka Donkey Kong: Tropical Freeze, millele on lisatud seeria varasematest osadest tuntud tegelane, Funky Kong. Eelmisel aastal ilmunud suurteosed – Mario+Rabbids Kingdom Battle, Pókken Tournament ja Super Mario Odyssey – saavad parajaid uuendusi ja lisapakke, mis mängutunde juurde peaks andma.

Lisaks sellele jõuavad Nintendo Switchile The World Ends with You Remixed, Payday 2SNK Heroines: Tag Team FrenzyYs VIII: Lacrimosa of DANA, EA järgmine indie-hitt Fe ning Mario Tennis Aces.