fbpx

Sandra TOP 3 mängu aastal 2017

Nagu ka eelnevate nimekirjade autoritelt kõlama on jäänud, oli 2017. aastal ägedaid mänge rohkem kui töö kõrvalt aega – appi, kas minust on saanud täiskasvanu? Igatahes, pikema hämata, minu esikolmik on all.

3. Universal Paperclips

Ma avasin oma kirjaklambrite vabriku, sest olin just lõpetanud „The Office’i“ 9. hooaja ja paber oli väga teemas. Ma siiamaani ei tea, kuhu need kuus kirjaklambrivabrikus veedetud tundi mu elust kadusid.

2. Rain World

Teisele kohale paigutan ma Rain Worldi, kus kõik on üheaegselt ilus, nunnu, hirmus, kõle, kurb ja lootustandev. Kõik naeravad mu üle, kui ma poest katkises pakendis saia ostan, sest keegi peab ju seda saia ka armastama. Selline lapselikult naiivne ja melanhoolne lootus on täpselt see, mis Rain Worldi nii heaks teeb.

1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Vaieldamatu esikoha minu nimekirjas võtab The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Minu jaoks on Breath of the Wild nii hea, sest mängu kulgemise üle otsustab mängija. Ma siiralt ootasin oma õhtuseid rännakuid Linki seltsis. Kõige ägedam oli teha kõrvalmissioone, püüda putukaid ja kokata. Põhilugu ja kollide tapmine jäid tahaplaanile. Aga see ongi cool. Igaüks teeb Breath of the Wildist sellise seikluse nagu talle meeldib.

Ja väikest sinist jänkut suutsin ma vibust lasta ainult ühe korra. Ta tegi nii kurba häält, et edaspidi ma ainult vaatasin, kui nunnu ta on.