fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

Shadow Warrior

Kui me paar aastat tagasi gamescomil käisime ning seal olles ka hullumeelse tulistamismängu Shadow Warrior 2 tegijatega intervjuu tegime, lubasin kindlasti esimese osa läbi mängida enne, kui teise kallale asun. Senimaani pole ma tegudeni jõudnud, ent tundub, et veebruarikuus saavad mul vabandused otsa – mäng tuuakse mulle lausa nina ette!

Assassin’s Creed Chronicles India

Salamõrtsukate kroonikate esimene episood, Assassin’s Creed Chronicles China, jõudis Games With Gold kasutajateni juba mõnda aega tagasi, tänavu veebruaris on aga aeg kolida nende naabri juurde Indiasse! Külgvaates hiilimisplatvormikas on eelkäijast tunduvalt värvikam, mis on ainult positiivne.

KUI SA OMAD XBOX360 KONSOOLI

Split/Second

Eelmise põlvkonna Xbox pakub aasta kõige lühemal kuul enda kasutajatele hullumeelseid automänge. Esimeseks neist on plahvatusi täis Split/Second, mille kirjastajaks kusjuures paar aastat tagasi enda uksed sulgenud Disney Interactive Studios. Enne muidugi garanteeriti, et arendaja Black Rock Studio lakkab eksisteerimast ning planeeritud järjeosa jäigi tulemata…

https://www.youtube.com/watch?v=KFU8SoqorxU

Crazy Taxi

Crazy Taxi tutvustab mängijale peast segaseid taksojuhte, kelle auto peale reede õhtul peale pidu kohe kindlasti minna ei tasuks! Sega Dreamcasti kunagise hittteose HD-versioon jõuab kohale veebruarikuu teises pooles ning on täpselt sama pöörane, kui eelnimetatud Split/Second, lihtsalt teises võtmes.

Head mängimist!