fbpx

The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Level1 Aasta Mäng 2017 – pakkus mulle mullu lugematute tundide jooksul mängulusti. Nüüd, umbes 100 tundi hiljem, suudab teos mulle jätkuvalt üllatusi pakkuda.

YouTube’i kasutaja RinHara5aki avaldas enda kontol umbes kuu aega tagasi video, milles ta tutvustab ei vähem ega rohkem kui täpselt 27 trikki ja/või nippi, mis mängu igale fännile võitluste puhul abiks võivad olla. Paljud (kui mitte kõik) neist trikkidest on aga täiesti uudsed lähenemised ning pakuvad nii mõnelegi mängijale (siinkirjutaja kaasa arvatud) parajalt üllatusmomente, sest tegemist on asjadega, mille peale tavaliselt tulla ei pruugigi. Mina olen näiteks virtuaalses Hyrule’is mööda saatnud umbes 100 tundi, aga Moldukingid on olendid, kelle olemasolu avastasin ma alles hiljuti.