fbpx

Kui igaüks ja nende ema on praegu sillas sellest teisest Arc System Worksi kaklusmängust, siis mina ootan (lisaks värskelt kohale jõudnud Under Night In-Birth: Exe Late[st]-ile) sel aastal ka BlazBlue Cross Tag Battle nime kandvat üllitist, mis ühendab endas BlazBlue CentralFictioni, Persona 4 Arena, juba eelpool nimetatud UNIESTi ning tegelased Rooster Teethi animeseriaalist RWBY.

Arendaja on peaaegu iga kuu videote kaudu uusi tegelasi näidanud ning seekordseteks tuttavateks nägudeks on Platinum The Trinity BlazBluest, Orie UNIESTist ning Kanji Tatsumi Persona 4 Arenast.

Lisaks ülalolevale treilerile saime me teada ka mängu lisade hinnakirja. BBTAG sisaldab kokku 40 tegelast, kellest 20 on baasmängus ning ülejäänud DLC. Kõlab õudsalt, kuid arvestagem, et tegu pole täishinna eest müüdava teosega ning isegi kõikide lisade ostmisega on ta odavam kui tavahinnaga müüdav AAA-teos. BBTAG saab kuus tegelaspakki, millest igaüks sisaldab kolme uut karakterit. Ühe sellise paki hinnaks saab 600 jeeni ehk umbes 4-5 eurot. Müüki jõuab ka „All-In-One Pack”, mis on nagu tavaline hooajapääse. Selle hinnaks saab 2400 jeeni ehk siis enam-vähem 20 eurot.

BlazBlue Cross Tag Battle jõuab Jaapani poelettidele 31. mail ning läände… oeh, 5. juunil…