fbpx

Blizzard teatas hiljuti, et nende populaarne arvutimäng Warcraft 3 saab üllatuslikult uuendusi ning seetõttu on hakanud internetis levima kuulujutud, et võibolla on tulekul kõnealusest teosest uusversioon.

Eesootav uuendus sisaldab endas mängus olevate tegelaste tasakaalustamist, lobbys võimalike isikute arvu 24 peale tõstmist, mängitavate kaartide juurdelisamist ning samuti lisatakse ka toetus laiadele ekraanidele. Uuendust saab juba proovida PTR (Public Test Realm) testserveris.

Veidral kombel lisas Blizzard palju uuendusi just Warcraft 3 in-game-editorile (tööriist, mille abil saab teha uusi kaarte ja kohandada mängu oma soovidele). Sama tööriistaga on tehtud ka DOTA (Defence Of The Ancients) kaart, millest on sündinud MOBA žanri valitsejad DOTA 2 ja League of Legends.

Varasemas postituses Battle.net lehel teatas Blizzard, et tulemas on esimene Warcraft 3 Invitational turniir, mis leiab aset 27.-28. veebruaril Blizzardi Irvine California peakorteris.

Blizzardi väljastatud uuendused ja turniiri teatamine tekitab internetiavarustes elevust, pannes inimesed lootma, et äkki plaanitakse Warcraft 3 mängust Remastered versiooni teha. Kompanii andis mullu juulis välja teose StarCraft: Remastered, mis oli nende jaoks suur kordaminek. Kas Warcraft 3 ootab sama saatus?

Allikas: Kotaku