fbpx

Suurbritannia litsentsifirma GB Eye esindaja Max Arguile mainis ühes Euroopa litsentsimisega seotud meediaväljandes, et mullu PS4 peal ilmunud Crash Bandicoot N. Sane Trilogy suundub ka teistele platvormidele.

Eelmisel aastal ülipopulaarseks saanud kukkurlooma-teemaline videomäng on olnud ilmumise hetkest Sony PlayStation 4 konsooli eksklusiiv. Õhus ringlesid küll kuulujutud, et äkki jõuab teos ka Xboxi konsoolile, kuid kahjuks osutusid need alusetuks.

Nüüd aga tulid uudised konkreetselt litsentseerimistega tegelevast ajakirjast, mis edastab Max Arguile – GB Eye litsentsifirma esindaja – sõnu järgmiselt: „Vaadates 2018. aastale, mainib Max Crash Bandicooti kui mängu, millel tasub silma peal hoida, kuna antud teos nägi suurt müügiedu ilma suure turunduseelarveta. Järgmisel aastal teose ulatus laieneb (Switch ja PC) ning 2019. aastal on oodata seeria järgmist mängu. Activisionil on olemas viieaastane plaan ning GB Eye’l on hea meel neid kõikide toodetega aidata.”

Nagu näha, muutub Crash Bandicooti uusversiooni haare laiemaks, mida oli mõnes mõttes ka oodata. Tegu ei ole ikkagi Sony enda stuudio poolt arendatud teosega. Aga mis on kõige põnevam – juba järgmisel aastal on nähtavasti oodata järgmist Crashi-teemalist projekti. Kas tegu võib olla ammu oodatud konkurendiga Mario Kart seeriale Crash Team Racingu näol?

Rohkem infot loodetavasti juba 4 kuu pärast, sest just siis on E3 ukse taha jõudnud!

Allikas: Resetera