fbpx

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain on endas hoidnud ühte saladust, millest tegelikult oleme juba ammu teadlikud olnud. Nimelt on Konami teoses peidus üks video, mille saamiseks pole vaja teha midagi muud kui hävitada iga viimne tuumalõhkepea kogu mängijabaasi… noh, baasides.

Tänu häkkeritele tundus see kui absoluutselt võimatu tegevus, kuid sellegipoolest nägid 2. veebruaril ülalolevat klippi kõik, kes PC versiooni tööle panid. Miks?

Konami väitis, et nad uurivad pingsalt, mis toimub. Sellegipoolest võib aimata, mis juhtus, kuna vaheklipis olev number näitas, et maailmas on praegu  2,147,483,647 tuumapommi. Paljud spekuleerivad, et tegemist võis olla lihtsalt mulli lõhkemisega, kuna mängus pole arvestatud, et korraga neid kaadervärke nii palju olla saab, mistõttu muutus number negatiivseks. Sellele sarnaneb Final Fantasy IX oma Excalibur II-ga – mängu võib läbida kas 12 tunniga või oodata 2 aastat ja 98 päeva, et mängusisesed numbrid nulli jookseksid.

Praeguste andmete kohaselt on PlayStation 4 konsoolil 1942 tuumapommi ning Xbox One versioonil 331. Aeg hakata enda baase lammutama!