fbpx

Shangai Dragons teatas, et nende Overwatchi meeskonnaga on ühinenud naissoost mängija – 19-aastane Lõuna-Korealane Kim „Geguri“ Se-Yeon, kes mängib peamiselt Zarya, D.Va ja Roadhogiga.

Geguri jäi varasemalt radari alla 2016. aastal, kui professionaalsed mängurid esitasid tema kohta kaebuse. Mängijad väitsid, et neiu kasutab ebaausaid võtteid ja teeb sohki. Hiljem selgus, et Kim on lihtsalt Blizzardi meeskonnapõhises mängus tohutult osav.

Nüüd, 2 aastat hiljem, on Geguri täiskohaga mängur Overwatchi liiga meeskonnas Shangai Dragons, olles selle võimaluse täielikult ära teeninud. Kimi mängitava Zarya võiduprotsendi haripunkt oli 80%, mistõttu on talle kogukonna poolt antud hüüdnimed nagu „World’s Best Zarya“ ja „God Zarya“. Geguri liitumine Shangai Dragonsiga on hea uudis, sest hiljuti on liiga saanud palju kriitikat mitmekesisuse puudumise tõttu.

Overwatchi liiga esimene etapp lõppes eelmisel nädalal pärast viit nädalat mängimist. Teine algab 22. veebruaril, mil kõik kümme esimese etapi mängu kaotanud Shangai Dragons läheb vastamisi Dallas Fueliga.

Allikas: Eurogamer