fbpx

Nädalavahetusel toimunud PUBG Invitational Poolas Katowice’i linnas lõppes katastroofilise stsenaariumiga – kolm meeskonda võitlesid ellujäämise nimel imepisikesel alal.

Viimane ring on PlayerUnknown’s Battlegroundsis alati tohutult pingeline, kuid see päeva lõpetav mäng meenutas lausa mõnda verist Quentin Tarantino filmi. Kolme tiimi mängijad peitsid end üksteise eest, ootasid viimast surmavat ringi ning samal ajal proovisid vastaseid märgata ja neid ükshaaval maha noppida.

Mängu 34. minut – Optic Gamingu kolm viimast mängijat otsivad katet erinevate asjade tagant, samal ajal proovivad LGD Gamingu viimased mängijad neid rõdult maha nottida. Tempo Storm aga kasutab teistusugust taktikat, peites ennast väikses ruumis, lootes, et vastased neid ei märka. 37. minutil lõpuks ring kahaneb, tuues maa peale tõelise põrgu.

Kiire ja meelierutav mäng, nagu see, demonstreerib suurepäraselt, kui hästi PUBG võistlusena töötada suudab.