fbpx

Kuulus Twitch.tv striimer Dr DisRespect on peale oma 2017. aasta detsembri ülestunnistusest tulenevat puhkepausi tagasi. Seda hetke olid oodanud nii tema fännid, kriitikud, kui ka teised striimijad ning see kahekuuline ootus tasus end ära.

Dr DisRespect püstitas nimelt 387 000 samaaegse vaatajaga individuaalstriimija rekordi. Purustatud sai kõigest kuu varem tagasituleku teinud League of Legends striimeri Tyler1 poolt püstitatud vaatajarekord (382 000 inimest).

Dr DisRespect väitis oma Twitteris, et tema otseülekanne suutis niivõrd suure nõudluse tõttu lausa Twitchi serverid murda, sarnane juhtum leidis aset ka eelpool mainitud Tyler1 striimi jooksul. Ometigi on Twitch.tv lehekülg varasemalt hallanud sellest rohkem kui kolm korda suuremat vaatajate hulka – E3 2017 otseülekandel oli korraga kanalit jälgimas rohkem kui 1,1 miljonit inimest.