fbpx

Hiljuti eduka beetaga maha saanud Sea of Thieves omab ühte päris ägedat lisaomadust. Nimelt ärgitab ta laeva vasttutvunud meeskonnaliikmeid sõpradeks hakkama!

Kasutades mängusiseseid emotikone, täpsemalt just „Make Friends“ nime kandvat varianti, avab Xbox automaatselt uue akna, mille abil enda kaaslasele sõbrakutse saata saab. Nõnda on tulevikus lihtsam enda laeva pardale usaldusväärseid piraate värvata – tuleb nad lihtsalt enda sõbralistist üles otsida! Tea, kas tegemist on just kõige vajalikuma ja enim kasutust nägeva lisaga, ent on tore teada, et mängu sisse taolisi toredaid veidrusi on peidetud.

Sea of Thieves jõuab Xbox One’i ja PC peale juba järgmisel kuul, 20. märtsil. Samuti on tegu esimese Microsofti suurteosega, mis kohe ilmumise päeval nende kuutasulise mänguteenuse, Xbox Game Pass ridadesse lisatakse.