fbpx

Asjad, mis mulle meeldivad:

  1. Draakonid
  2. Videomängud
  3. SUURED animetissid

Kõik need elemendid kokkupanduna on Shining Resonance Refrain – algselt ainult Jaapanis PlayStation 3 eksklusiivina ilmunud SEGA teos, mis erinevalt klassikalistest Jaapani rollimängudest sisaldas reaalajas võitlussüsteemi ning igasuguseid huvitavaid nõkse, nagu näiteks tegelaste omavaheliste suhete kasutamine lahingutes (sellest tulebki see „Resonance“ osa mängu nimest).

Teose üheks oluliseks osaks on B.A.N.D. süsteem, mis BPMi (ei, mitte Beats per Minute, vaid Battle Performance Mana) kogudes laseb mängijal, noh, laulda. Need laulud mõjutavad ka lahingu kulgu – tegemist pole lihtsalt „vajuta-x-et-näha-vahevideot“ stiilis tühja-tähjaga, vaid tuleb reaalselt valida solist, kelle efekt käiku läheb. Vahel võivad tegelased keset oma esitust kanda ka huvitavaid kostüüme!

Kui eelmine treiler ei näidanud mängupilti pea üldse, siis SEGA tegi väikese voogedastuse mõni päev tagasi, näidates nii Yakuza Kiwamit kui ka Shining Resonance’umbes tund aega.

Kui juba on huvi selle ajatu klassika vastu tekkinud, siis tasub teada, et kõik eeltellijad saavad endale tavaversiooni asemel hoopis Draconic Launch Editioni, millega tuleb kaasa metallist ümbris. Selle kaanel ilutsevad mängus olevad Excella, Sonia ja Kirika.

Shining Resonance Refrain jõuab PC, PlayStation 4, Xbox One ning Nintendo Switchi peale juba sel suvel!