fbpx

Võitluskunstide ekspert Donnie Yen, kes kogus tuntust rollisooritusega filmis „Rogue One: A Star Wars Story“, postitas oma Instagrami kontole pildi, mis näib pärinevat märulimängu Sleeping Dogs ekraniseeringu võtetelt.

Viimati kuulsime Sleeping Dogsil põhinevast linateosest möödunud kevadel, kui teatati, et mängu peategelast Wei Sheni asub hõbedasel ekraanil kehastama Hong Kongi näitleja Donnie Yen. Pärast seda kuivas filmi ümbritsev uudisteallikas kokku ja pikk vaikus tekitas kartuse, et projekt võib olla varjusurmas. Hirmuks pole aga põhjust, sest hiljuti postitas Yen oma Instagrami kontole pildi, mis pärineb Sleeping Dogsi filmi võtetelt. Foto alla kirjutas näitleja kommentaariks: „Vahel võtavad head asjad kaua aega. Sleeping Dog on liikvel!“ Kas see annab mõista, et erinevalt mängust saab filmi pealkirjas olema magavaid koeri mitme asemel vaid üks?

Sleeping Dogsis astub mängija Hong-Kongi politseiniku Wei Sheni rolli, kes imbub agendina kohalikku allmaailma ja asub seda seestpoolt õõnestama. Teos paistis silma eelkõige koloriitsete tegelaste ja kaasahaarava võitlussüsteemi poolest. Kuigi Sleeping Dogs ilmus esmakordselt 2012. aastal eelmise põlvkonna konsoolidele ja arvutile, lasti kaks aastat hiljem praeguse generatsiooni masinatele välja ka uusversioon.

Allikas: Eurogamer