fbpx

Nojah, siin Sa nüüd siis oled. Sõbrapäev on käes, aga selle asemel, et oma semudega tähistada, klikid Sina Level1 artiklile, mille pealkiri lubab Sul aidata seda kohutavat päeva piisavalt valutult õhtusse saata. Pole hullu. Sa oled sattunud õigesse kohta. Siin on neli videomängu, mis võivad Su ilmselgelt pikalt vabalangemises olnud sotsiaalse suhtluse kõvera uuesti ülespoole suunata.

Mount Your Friends

Pole vahet, milliste raskustega me parasjagu rinda pistame – sõbrad aitavad meil jalul püsida ning küündida aina kõrgemate ja kaugemate eesmärkide poole. On vähe mänge, mis mõistavad seda paremini kui Mount Your Friends, milles edukuse mõõdupuuks on sõna otseses mõttes võimekus üksteisele toetuda. Olgem ausad, kes meist poleks endamisi kaugusesse vaadates unistanud enda hiivamisest lihava torni tippu, mis on kokku klopsitud Su parimate semude (pool)paljastest leemendavatest muskulaarsetest kehadest? Ning kui tunned, et 2014. aastal ilmunud Mount Your Friendsi 2D versioon oli liialt üheplaaniline, et tabada Sinu ja Su sõprade suhete tõelist sügavust, siis 23. veebruaril tuleb välja mängu 3D versioon pealkirjaga Mount Your Friends 3D: A Hard Man is Good to Climb! Lõpuks ometi, võimalus näha oma paljaid, veidratesse asenditesse sunnitud semusid iga külje alt. Just nii, nagu Looja ette nägi!

Genital Jousting

Elus on vähe asju, mis annaksid paremini edasi sõnumit: „Ma väärtustan Su sõprust“, kui üksteise suskimine virtuaalsete fallostega punktide kogumise eesmärgil. Lisaks parimale sõbrale, kellega päevast-päeva koos aega veedad, sobib Genital Jousting nautlemiseks ka semudele, kelle eluteed on hakanud lahku triivima ja kes ei näe enam üksteist nii sagedasti, kui tahaksid või võiksid. Sest on raske välja mõelda teist tegevust, mis sulataks inimestevahelist jääd kiiremini, kui telekaekraanil virtuaalsete peenistega kulli mängimine. Nii et koguge kokku oma uued ja vanad semud ning ristake mõõgad! Ja kes teab, kui arendajad võtavad kuulda Level1 soove, siis äkki jõuab meieni peagi ka mängu VR-versioon Genital Jousting: VR-ection Edition. Lootus sureb viimasena…

LawBreakers

LawBreakers on ideaalne sõbrapäevamäng neile üksikutele huntidele, kes soovivad sobitada uusi virtuaaltutvusi, aga on tüdinud kõiki neid populaarseid mänge alaliselt ümbritsevast kisast ja kärast. Destiny 2Overwatch ja Call of Duty toovad kokku miljoneid mängijaid maailma kõigist nurkadest, mistõttu on keeruline isegi otsustada, kellega juttu alustada ja nii võibki See Õige™ läbi sõrmede lipsata. LawBreakersit see-eest mängis artikli kirjutamise ajal kokku kaks inimest, mistõttu on tegu ideaalse platvormiga, kus ilma liigse taustamürata armastust otsida. Inimeste üleküllus pole probleem, sest seda mängu ei mängi lihtsalt mitte keegi! Pigem panevad südame kiiremini põksuma need harvad juhud, mil keegi teine juhtub Sinuga samasse matši sattuma. Ja edasi? Kaks üksikut armastajat koos mahajäetud LawBreakersi serveris… Ma juba peaaegu kuulen pulmakellade helinat! Kuigi LawBreakers on liialt surnud, et mängu matchmaking saaks kokku viia üksteise vastu taplevaid meeskondi, võiks see leida rakendust üksikute hingede ühendajana.

PlayerUnknown’s Battlegrounds

Sõbrapäev on kahtlemata heatujuline sündmus, kuid liigne positiivsus toob vältimatult kaasa selle, et hakkame nägema ümbritsevat maailma ja inimesi läbi roosade prillide. Kõik näib nii kaunis ja siiras, mistõttu me kaotame silmist inimloomuse tõelise palge. Õnneks tuleb appi PUBG, mis tuletab kõigile sõbrapäeva ühtsustundest tiivustatud rõõmupallikestele meelde ühte olulist sõnumit – me kõik sureme üksi, elu on ebaaus ja sõbrad jäävad Su kõrvale vaid senikaua, kuni see on neile kasulik. Semude soojade soovide laviini all võib ju näida, et need inimesed läheksid Sinu nimel kas või maailma otsa, kuid see muidugi on petlik ja naiivne. Naerunägude ja heade sõnade taga peidavad ennast juudased, kes teenivad ainult iseenda huve ning võid kindel olla, et kohe kui ellujäänute hulk langeb alla kümne, ei kõhkle nad hetkekski Sulle panniga äsamast niipea, kui Sa selja keerad. Džungliseadused sõbrapäevast ei hooli – võitjad ehitavad oma impeeriumid kaotajate varemetele. Tasuta kanaeineid ei ole olemas.

Level1 kollektiiv soovib kõigile südamlikku ja mängulist sõbrapäeva!